Ilmainen valmennus kaikille sinkuille tai parisuhteessa oleville ihmisille, jotka haluavat löytää todellisen onnen:

Tee läpimurto unelmiesi parisuhteeseen ja elä sinulle kuuluvaa onnellista elämää käsittelemällä ylisukupolvinen traumaIlmainen valmennus kaikille sinkuille tai parisuhteessa oleville ihmisille, jotka haluavat löytää todellisen onnen:

Tee läpimurto unelmiesi parisuhteeseen ja elä sinulle kuuluvaa onnellista elämää käsittelemällä ylisukupolvinen trauma

Syötä alapuolelle nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Pääset heti sen jälkeen katsomaan valmennusta.


* Osallistumalla valmennukseen hyväksyt samalla, että sinut lisätään Glow & Grow -uutiskirjeen tilaajaksi. Saat säännöllisesti ideoita unelmien parisuhteeseen ja hyvinvointiin sekä toisinaan tarjouksia valmennuksistamme.


Image
Syvä onnellisuus elämässäsi voi alkaa ymmärtämällä & käsittelemällä ylisukupolvinen trauma. Ja siksi kutsunkin sinut osallistumaan ILMAISEEN (ja vain hetken aikaa saatavilla olevaan) valmennukseen, jossa oivallat jo ensi minuuteilta lähtien esimerkiksi:

  • TOSITARINA: Näin muutin “kai tätä sietää” -parisuhteeni onnellisemmaksi kuin olisin villeimmissä unissanikaan pystynyt kuvittelemaan (Vihje: Kaikki lähti menneisyyteni käsittelemisestä)
  • Miten muuttamalla yhtä ainoaa ajatusmallia pystyt luomaan syvempää yhteyttä rakkaimpiin ihmisiisi (Olisin toivonut tietäväni tämän jo nykyisen parisuhteeni alussa)
  • Vaikka sinulla olisi ollut onnellinen lapsuus ja vanhemmillasi loistava parisuhde (ainakin sinun silmin katsottuna) – SILTIKIN saatat kantaa mukanasi haitallisia malleja, jotka kiristävät välejäsi puolisoosi… ja seisovat rakkaudentäyteisen elämän & unelmiesi parisuhteen tiellä (Älä huoli, näytän sinulle valmennuksessa mitä pystyt tekemään asialle)
  • Miten ylisukupolvinen trauma luo epäkypsiä aikuisia ja vanhempia sukupolvesta toiseen… ja miten katkaiset tämän kierteen – tänään, tässä ja nyt
  • Yllättävä syy, miksi monet jäävät tunteettomaan parisuhteeseen… ja miten pystyt luomaan syvän yhteyden puolisoosi (vaikka nyt tuntuisi, ettei teillä ole enää mitään sanottavaa toisillenne)
  • Ja paljon, paljon muuta, joka auttaa sinua tekemään läpimurron onnelliseen elämään & unelmiesi parisuhteeseen…


Susanna Tanni Glow and Grow voimauttava valmennus
Hei, nimeni on Susanna Tanni!

Autan ihmisiä voimaan paremmin omissa kehoissaan sekä tärkeimmissä ihmissuhteissaan (kuten parisuhteessa).

Viimeisten vuosien aikana olen auttanut jo +14 000 upeaa sielua voimaan paremmin… sekä tekemään läpimurtoja onnellisempaan parisuhteeseen.

Lisäksi: Olen viiden lapsen äiti. Olen myös parantunut muiden eteen uhriutuja ja “kotihirviö”. Nykyisin hehkuvan onnellisessa parisuhteessa ja unelmakehossaan elävä nainen.

Tiedän omasta kokemuksestani, miten ylisukupolvinen trauma aiheuttaa meille onnettomia parisuhteita… turhia riitoja… häpeää onnistumisista ja onnellisuudesta – täysin tiedostamattamme.

Siksi omien kokemusteni ja tuhansien valmennettevieni pyynnöstä päätin syventyä ylisukupolviseen traumaan. Ja siihen, miten se vaikuttaa lähes kaikkeen meidän elämässä.

Nykyisin olen holistinen terveys-, hengitys- ja seksuaalisuusvalmentaja, joka on erikoistunut kehoon suuntautuneeseen traumaterapiaan ja hermoston vapauttamiseen ylisukupolvisen trauman vaikutuksista.

Eikä kouluttautuminen ole mennyt hukkaan. Sillä tällaisia upeita muutoksia valmennettavani ovat tehneet oivaltaessaan ja käsitellessään ylisukupolvisen trauman vaikutukset elämässään sekä parisuhteessaan:

“Mikä rakkaus, myötätunto ja ymmärrys tuntuu jo nyt omaa sukua ja perhettä kohtaan. Tämä valmennus on tosiaan next level.”

"En tosiaan ole kokenut vastaavanlaista aiemmin. Itkin äsken oikein ääneen tuon harjoitus/kuuntelun aikana, ja olen aika paljon ennenkin itseäni työstänyt ja luentoja kuunnellut, mutta mikään ei vielä tämmöistä reaktiota ole minussa saanut aikaan."

“Mun on pakko tulla tänne sanomaan, että Susanna Tannin tuo Ole itsellesi se oikea valmennus, HUH HUH."

Image

Siksi kutsun sinutkin tekemään läpimurron omassa parisuhteessasi – olitpa sinkku tai jo parisuhteessa…

KIITOS! HALUAN TEHDÄ LÄPIMURRON ONNELLISEMPAAN ELÄMÄÄN


Image
© Glow & Grow 2023 • Tietosuojaseloste