Look good - feel even better - Susanna Glow and Grow akatemia
Look good - feel even better - Susanna Glow and Grow akatemia

On vihdoinkin aika

SAAVUTTAA UNELMAKEHOSI JA UNELMAOLOSI

SAAVUTTAA UNELMAKEHOSI JA UNELMAOLOSI

Glow & Grow Akatemian yksinkertaisilla ohjeilla se on hauskaa ja helppoa!

Kokeile 30 päivää maksutta ja sen jälkeen vain 8 €/kkVoit peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa itse valmennusalustalta tilisi asetuksista tai laittamalla viestiä love@glowandgrow.fi

Sinun intuitiosi johdatti sinut tänne, sillä sinä kaipaat yksinkertaisia, helppoja ja hauskoja ohjeita, joiden avulla voit saavuttaa unelmakehosi ja unelmaolosi tavalla, joka on kehitetty naisen keholle optimaaliseksi, ja joka todistetusti toimii nopeasti.

SINUN INTUITIOSI

johdatti sinut tänne, sillä sinä kaipaat yksinkertaisia, helppoja ja hauskoja ohjeita, joiden avulla voit saavuttaa unelmakehosi ja unelmaolosi tavalla, joka on kehitetty naisen keholle optimaaliseksi, ja joka todistetusti toimii nopeasti.

Susanna Tanni Glow and Grow akatemia - freetox

GLOW & GROW AKATEMIA ON TREENI & NAISEN OPTIMAALINEN RAVINTOOlet täällä, koska haluat itsellesi tuloksia. Haluat oppia ymmärtämään kehoasi, sen ainutlaatuisuutta, sen ihanaa naiseutta. Haluat oppia kohtelemaan kehoasi niin, että voit toimia sen kanssa yhteistyössä ja antaa sille parhaat mahdollisuudet kauneuteen, terveyteen ja täyteen kukoistukseen.

Intuitiosi toi sinut täysin oikeaan paikkaan, sillä Glow & Grow Akatemiassa sinä opit juuri tämän.

Image

Naisen optimoitu terveys ja kauneus on konkreettinen fysiologinen kokonaisuus, joka rakentaa naisen uudelleen.

Naisen optimoitu terveys ja kauneus on konkreettinen fysiologinen kokonaisuus, joka rakentaa naisen uudelleen.

Susanna TanniImage

Onko tässä jotain sellaista, mihin pystyt samaistumaan:


Sanooko sinun ituitiosi, että elämässäsi puuttuu jokin palanen, joka sinun olisi tärkeää saavuttaa hyvinvointisi optimoimiseksi?

Ikään kuin kaipaisit vielä jotain sellaista tärkeää tietoa sinusta itsestäsi ja terveydestäsi, jota et ole vielä tavoittanut?

Sinä teet paljon ja pyrit parhaimpaasi (luultavasti liikaa 🙂 ) - Pyrit treenaamaan tarpeeksi, syömään terveellisesti, hallitsemaan painoasi ja hoitamaan terveyttäsi - mutta jos totta puhutaan, olet kuitenkin aika kaukana tavoitteistasi?

Käyttämilläsi metodeilla et kuitenkaa täysin saavuta sitä keveän onnellista, aina energistä naista, joka haluaisit olla, vaan jotain tärkeää jää puuttumaan?

Uskot, että todellisen unelmakehosi saavuttaminen on prosessi, johon sinulla kaiken kiireen keskellä ei riitä aikaa, ja joskus tuntuu jopa että olet yksinkertaisesti liian vanha tai väsynyt?

Et oikein tiedä onko sinulla edes oikeutta tavoitella sellaisia kehounelmia, joista todellisuudesta haaveilet?

Sitä tunnetta kun olet täysin itsevarma omassa kehossasi? Kun tunnet olevasi vastustamattoman kaunis?

Ajatteletko niiden aikojen olevan jo takana?


Susanna TanniImage

Ajattele uudestaan, ne ajat ovat vasta alkamassa!


Unelmakehon ja unelmaolon saavuttaminen ei vaadi paljon aikaa.

Unelmakehon ja unelmaolon saavuttaminen ei vaadi paljon aikaa.


Sinä et ole liian vanha. Sinä et ole liian aikuinen. Sinä et ole vain äiti.

Sinä olet nainen, upea nainen!

Sinulla on uskomaton keho, uskomaton naisen hormonitoiminta! Paljon parjatut naisten hormonit ovat todellisuudessa kauneuden, rasvanpolton ja loppumattoman energian lähde.


GLOW & GROW AKATEMIA ON KEHITETTY JUURI SINULLE. KAIKKI SE, MITÄ OLET HALUNNUT LÖYTYY GROW & GLOW AKATEMIASTA.


Kokeile 30 päivää maksutta ja sen jälkeen vain 8€/kk


VIHDOINKIN! OLEN MUKANA! 8€/KK
VALITSEN VUOSIJÄSENYYDEN! 80€

Voit peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa itse valmennusalustalta tilisi asetuksista tai laittamalla viestiä love@glowandgrow.fi


UUTTA AKATEMIASSA


Löydät nyt Glow & Grow Akatemiasta myös rakastetut lisävalmennukset:


BBB - TREENIKIRJASTO KOKONAISUUTENA
FASCIA FITNESS -VALMENNUS


Susanna TanniImage

Se, mitä meille on aina opetettu unelmakehon saavuttamisesta on ollut yksinkertaisesti väärin


Paljastan sinulle jo tässä vaiheessa salaisuuden, jota et ehkä usko ihan ensi puraisulla:


Naisen keho, kauneus ja rasvanpoltto voivat huonosti “no pain no gain” ajattelulla ja tekemisellä.

Naisen keho, kauneus ja rasvanpoltto voivat hyvin helppoudessa ja hienovaraisen viisaalla tekemisellä.

Usein 10-15 minuutin harjoittelu tuo eniten tuloksia.

Usein ruokavalio, jotka polttaa rasvaa miehellä ei toimi naisella lainkaan. Tai toimii, mutta paljon lyhyempiä aikoja kuin miehellä.

Edessäsi on aivan uusi ja loputtoman ihana maailma, joka tulee saamaan sinulta useita AHAAAAA - TOTTAKAI HUUDAHDUKSIA!

Voi olla, ettet vielä usko minua. Mutta minä lupaan sinulle, kokemus kyllä karistaa kaikki epäilyksesi. Tästä minulla on tuhansien ja taas tuhansien naisen kokemusten kirjo hallussasi!


"Kun me naiset haemme itsellemme optimaalista elämäntapaa,optimoitua terveyttä, kauneutta, energiaa, elämänlaatua ja onnellisuutta ravinnolla ja liikkeellä on siinä iso merkitys.
Se ei ole pelkästään tae onnellisuudelle, mutta tietyt asia täytyy olla kunnossa jotta pitkäkestoinen hyvinvointi, terveenä pysyminen ja onnellisuuden kokeminen onnistuu."
susanna tanni glow and grow akatemia naisille
susanna tanni glow and grow akatemia naisille

"Kun me naiset haemme itsellemme optimaalista elämäntapaa, optimoitua terveyttä, kauneutta, energiaa, elämänlaatua ja onnellisuutta ravinnolla ja liikkeellä on siinä iso merkitys.
Se ei ole pelkästään tae onnellisuudelle, mutta tietyt asia täytyy olla kunnossa jotta pitkäkestoinen hyvinvointi, terveenä pysyminen ja onnellisuuden kokeminen onnistuu."

MITÄ OVAT BOOTCAMP-VIIKOT?


Image

CARB FREE BOOTCAMP

 • Viikko pätkäpaastolle, insuliinille, kasvuhormonille, puhdistumiselle, suolistolle ja rasvanpoltolle
 • Kasvuhormoni on paras antiaging-hormoni, joka ylläpitää myös lihasmassaa. Se on äärettömän tärkeä naiselle.
 • Insuliinin tasapainotus on yksi tärkeimmistä terveysteoista, mitä sokerimaailmassa elävä ihminen voi tehdä. Insuliinin tehtävänä on VARASTOIDA YLIMÄÄRÄISIÄ SOKEREITA maksaan ja rasvasoluhin. Kun sen tasot ovat kroonisesti korkealla et voi polttaa rasvaa ja rasvamaksa riski kasvaa.
 • Carb free laskee hiivan ja muiden epäsuotuisten bakteerin määrää suolistossa.
 • Pätkäpaastossa on meille naisille lukuisia terveyshyötyjä, kunhan se tehdään oikein ja hallitusti.
 • Pätkäpaasto on myös tärkeä vatsaan kertyneelle epäterveelliselle viskeraalirasvalle, joka osaltaan ylläpitää elimistön tulehdusta ja ylipainoa.
Image

ESTROGEN BOOTCAMP

 • Viikko kauneudelle, energialle, ruuansulatukselle, maksalle, tasapainolle, keveydelle, naiseudelle - ja selluliitin tasoittamiselle ja litteälle vatsalle
 • Kahden viikon pituisena toimii loistavasti "ONE DRESS SIZE DOWN" ohjelmana
 • Estrogeenin puhdistuminen E3 muotoon haitallisen E2 muodon sijaan vähentaa hormonaalisia oireita, aktivoi kauneutta, naisellisia muotoja, ihon ja limakalvojen kollageenia, kimmoisuutta ja kosteutta.
 • Se myös edistää rasvanpolttoa parantamalla estrogeenidominanssia - naisten luontainen rasvanpolttaja progesteroni pääsee töihin.
Image

BOOST YOUR BODY BOOTCAMP

 • Rakentaa lihasta ja kiinteyttää
 • Aktivoi rasvanpolttoa irisiini nimisen hormonin kautta
 • Irisiini muuntaa valkoista rasvasolukkoa ruskeaksi energiaa tuottavaksi rasvasolukoksi. Irisiini lisää energiaa, hidastaa vanhentumista ja vaikuttaa erittäin positiivisesti kognitiivisiin toimintoihin kuten muistiin ja keskittymiseen. Apuna Alzheimerin taudin ehkäisyssä.
Image

SELF-CARE BOOTCAMP

 • Viikko tunnetasapainolle ja rasvanpolton mahdollistaminen progesteroni nimisen naishormonin kautta
 • Progesteroni luontaisena diureettina poistaa myös turvotusta ja vaimentaa niin PMS-oireet, raivon, kuumat aallot, megavuodon kuin kaikki muutkin naisten hormonaaliset oireet.
 • Must viikko viikolle ennen kuukautisia
 • Must viikko vaikka sinulla ei jostain syystä olisi tällä hetkellä tai ole enää lainkaan kuukautisia
 • Progesteronia tuottaa munasarjojen lisäksi lisämunuaiset. Pienikin stressi tappaa progesteronin ja silloin - tervetuloa hulluus, turvotus, lisäkilot, kuumuus ja PMS.

NEWSFLASH:

Jokaiseen viikkoon kuuluu myös 1-2 CHEAT DAYTA.

Siksi, että myös ne lisäävät sinun optimaalista hormonaalista tilaasi. Oksitosiini, nautinto ja vapaus kumoavat stressihormonien vaikutuksia. Samalla me opimme antamaan itsellemme. Rakkautta, vapautta, hyväksyntää ja sallivuutta. Kokeile 30 päivää maksutta ja sen jälkeen vain 8 €/kk. Voit peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa itse valmennusalustalta tilisi asetuksista tai laittamalla viestiä love@glowandgrow.fi.Susanna TanniImage

Miksi Glow & Grow Akatemia saa aikaan tuloksia, joita et muualta saa?


Glow & Grow:n nerokkuus on yksinkertaisesti siinä, että se yhdistää 16 vuoden opiskelun ja työkokemuksen yksinkertaisiksi askeleiksi, jotka vapauttavat naisen hormonien, hermoston ja psyykkeen luomasta pysähdystilasta.

G&G ei perustu uskomuksiin tai riippuvuuteen ulkopuolisesta avusta (ei edes tähän metodiin), vaan se on konkreettinen fysiologinen kokonaisuus, joka rakentaa naisen uudelleen ravinnon ja liikunnan avulla.

Glow and Grow Akatemiassa etenet askel askeleelta ja näet kehityksesi. Omaksut helposti sinulle kehitetyn naisen hormonitoimintaa ja rasvanpolttoa tukevan yksinkertaisen ruokavalion, joka sallii myös herkuttelun silloin tällöin. Treenien avulla poltat rasvaa ja vapautat kehosta energiatukoksia ja traumaa turvallisesti, käyttäen siihen maksimissaan puoli tuntia päivässä.

Glow & Grow metodi perustuu tutkittuun tietoon naisen hormonitoiminnasta ja yhdistää siihen hermoston ja psyykeen toiminnan luoden ainutlaatuisen kokonaisuuden, jonka toimivuutta todistavat jo tuhannet naiset.

Moni nainen on saanut pettyä etsittyään konkreettista apua. Olemme kuulleet riittävästi puhetta, joka kyllä resonoi, mutta muutosta elämässä ei tapahdu.

Nyt tapahtuu.

Kyse on konkreettisesta pysyvää muutosta tekevästä metodista. Siksi, että Glow & Grow tarjoaa muutoksen, joka on todellinen.Glow & Grow Akatemia on ainoa ohjelma, mitä ikinä tarvitset saavuttaaksesi vihdoin unelmakehosi.Glow & Grow logo

Akatemian ainutlaatuinen metodi sisältää:Treeni, joka luo unelmien kehon niin monella eri tavalla ja tekee samalla tilaa uudistumiselle ja unelmillesi


Glow & Grow akatemiassa etenet taso kerrallaan, oppien tuntemaan oman upean kehosi vahvuuden täysin uudenlaisella tavalla. G&G akatemiassa treenaaminen on yksinkertaista, inspiroivaa ja super tehokasta.

Image

Taso 1 - TREENI

Tasolla 1 opit tärkeät hengitystekniikat ja keholukot. Ymmärrät kuinka saat palautettua keskustaasi taas sen voiman, muodon ja kauneuden. Tämän tekniikan kerran opittuasi voit treenata missä ja milloin vain ja saada uskomattoman upeita tuloksia hyvin nopeasti.

Tason yksi pienillä harjoituksilla on mahdollista kuroa useita senttejä pois vyötäröltä.

Taso yksi on myös täydellinen palautumiseen synnytyksestä ja raskauksista - oli synnytyksestä päiviä tai vuosikymmeniä.

Taso yksi korjaa vatsalihasten erkauman ja kiinteyttää lantionpohjan.

Taso yksi äärimmäisen tärkeä taso kaikille, joilla on ollut ongelmia selkäkipujen kanssa.

Taso 2 - TREENI

Tasolla 2 pureudutaan ainutlaatuisten BBB -treenien maailmaan. Pääset videoiden välityksellä tekemään ohjatusti super tehokkaita ja nopeita 10-20 min treenejä. Vaikka liikkuisit muuten aktiivisesti, tämä uudenlainen treenimuoto tulee ällistyttämään sinut toimivuudellaan ja tehollaan!

Treenit päivittyvät kerran kuussa. Saat käyttöösi joka kuukausi uuden inspiroivan treenikirjaston, joka tukee kehittymistäsi.

Taso 3 - TREENI

Taso 3 syventää BBB -treeneissä opittua ja omaksuttua voimaa Fascia Fitness treenien kautta.

Kun saat terveen ja toimivan fascian kehosi pystyy myös luomaan uusia hermoyhteyksiä kehosi osiin, jotka ovat mahdollisesti olleet tunnottomia tai toimimattomia jopa vuosia tai vuosikymmeneniä.

Taso 3 sisältää kuukausittain päivittyvän osion. Pääset vahvistumaan ja kehittymään kuukausi kuukaudelta.


"Me luomme tilan, jossa lihaksen syväfasciat pääsevät parantumaan nopeasti. Voit tuntea miten elämä palaa vuosia kipeinä ja kiristyneinä olleisiin kudoksiin. Myös selluliitti väistyy ja iho kiinteytyy, kun neste ja ravinteet palaavat kudoksiin."

LIITYN VUOSIJÄSENEKSI! 80€

Kokeile 30 päivää maksutta ja sen jälkeen vain 8 €/kk
Voit peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa itse valmennusalustalta tilisi asetuksista tai laittamalla viestiä love@glowandgrow.fi


Ravinto, joka rakentaa onnellisuuttasi


Glow and Grow ravinto valmennus - Susanna Tanni

Taso 1 - RAVINTO

Tasolla 1 on ihania ja inspiroivia ohjeita helppoihin tapoihin joilla lisätä hyvinvointiasi ravinnon avulla. Keskitymme siihen kuinka hyvää lisäämällä voit tukea kokonaisvaltaista hyvinvoitiasi, terveyttäsi ja onnellisuuttasi. Tämän me rakennamme sinulle helposti ja herkullisesti, yksi askel ja muutos kerrallaan.

Saat kuusi ihanaa ja helppoa askelta joita voit lähteä noudattamaan vaikka heti tänään! Nämä askeleet tulevat jatkossakin olemaan sinun kestävän hyvinvointisi
perusta.

Saat ihania smoothiereseptejä joilla voit helposti ja herkullisesti lisätä kasvisten,marjojen ja hedelmien määrää päivittäisessä ruokavaliossasi.

Voit seurata omaan editymistäsi inspiroivan työkirjan avulla

Taso 2 - RAVINTO

Tasolla 2 pääset syvemmälle hyvinvointiisi, energiatasoihisi ja kauneuteesi vaikuttavan tiedon lähteille.

Opit ymmärtämään alkaalisuuden, eli kehon hapan-emäs tasapainon merkityksen ja saat keinoja joilla voit lähteä vaikuttamaan siihen positiivisesti. Keho on tarkoitettu alkaaliseksi, mutta kaikki sen toiminnot ovat happamoittavia. Lisäksi nykyinen länsimainen elämäntapa on happamoittava.

Ravinto tukee terveyttäsi monella eri tasolla.

Lisäksi saat herkullisia, helppoja ja inspiroivia, kuukausittain päivittyviä, kasvisreseptejä jotka voit ottaa käyttöösi omassa keittiössäsi.

Opit hyödyntämään toimivaa lautasmallia ja siemenkiertoa joka tukee hormonaalista hyvinvointiasi.

Myös tasolla kaksi on käytössäsi työkirja jonka avulla voit seurata omaa edistymistäsi.


Susanna Tanni

Taso 3 - RAVINTO

Naisen rasvanpolton, aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan optimointi

Naisen hormonitoiminnan kulmakiviä ovat:

 • Naishormoni estrogeeni
 • Naishormoni progesteroni
 • Ruuansulatushormonit insuliini ja leptiini
 • Rasvanpolton ja kauneuden kiihdyttäjä irisiini
 • Onnellisuushormoni oksitosiini = (HERKUTTELU) joka kumoaa tuhovan stressihormoni kortisolin vaikutuksia

Mikä sitten on ruokavalio, joilla naiset saavat kaikki nuo hormonit kukoistamaan?

Vastaus: Naiselle sellaista ruokavaliota ei olemassa.


Liian harvoin huomioitu fakta on, ettei yksikään ruokavalio malli ole naiselle optimaalinen, jos sitä noudattaa yksipuolisesti liian pitkään.

Tämä on fysiologisesti hyvin looginen juurisyy sille, että kokeilemasi ruokavaliot toimivat aluksi, mutta hetken kuluttua: • et pysty noudattamaan sitä enää
 • aluksi loistava olosi muuttuu huonommaksi
 • et saa muutaman viikon jälkeen enää tuloksia
 • painon putoaminen pysähtyy
 • paino ei putoa lainkaan
 • mieliteot käyvät liian suuriksi
 • tuntuu että olet sodassa omaa kehoasi vastaan
 • tahdonvoimaa ei enää ole
 • motivaatio loppuu kun kaikki tuntuu niin hankalalta
 • tunnet olosi epäonnistuneeksi
 • keräät jälleen turvotuksia
 • sinua vaivaa jatkuva nälkä tai makeanhimo
 • aivosumu valtaa ajattelusi
 • hermostuttaa ja olet pahalla päällä
 • kärsit erilaisista hormonaalisista ja kuukautisiin liittyvistä ongelmista
 • kysyt itseltäsi “Mikä minussa on vikana?”

Vain nainen voi tietää miltä nuo kaikki tuntuvat. Paskalta.

Susanna Tanni
Susanna TanniImage

Naisen ja miehen suurin ero löytyy hormoneista.


Miehet tuottavat testosteronia tasaisesti päivästä toiseen, viikosta toiseen ja kuukaudesta toiseen. Testosteronin tuotanto vain vähentyy 25-vuotiaasta lähtien tehden miehistä kivempiä/ naisystävällisempiä vuosi vuodelta. Haha:)

Naisella hormonituotanto vaihtelee päivästä toiseen, viikosta toiseen, kunnes 30 ikävuoden jälkeen lähtee muuttumaan radikaalisti - PAREMPAAN!

Toinen yhtä painava syy on kehon homeostaasi.

Tämä tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että kehon järjestelmät pyrkivät luomaan tasapainon vallitsevissa olosuhteissa. Kehossa on lukuisia palautemekanismeja mm juuri hormonit, enstsyymit sekä puhtaasti mekaaniset toiminnot ja ärsykkeet.

Konkretian tasolla tämä tarkoittaa mm. sitä, että aineenvaihduntasi ja ruuansulatushormonit pyrkivät ylläpitämään vallitsevia olosuhteita. Ne tekevät puhtaasti kaikkensa, myös siihen ettei rasvaa menetettäisi. Aineenvaihdunta hidastuu ja painon putominen loppuu, oli ruokavaliosi mikä tahansa, jos et "häiritse" aineenvaihduntaa ja hormonitoimintaa vaihtelulla.Glow & Grow logo

AKATEMIAN RAVINTO TASO 3 KOOSTUU NELJÄSTÄ ERILAISESTA BOOTCAMP-VIIKOSTA


Image

KAIKKI GLOW&GROW AKATEMIAN RAVINNON TASO 3 VIIKOT KIIHDYTTÄVÄT RASVANPOLTTOA JA AINEENVAIHDUNTAASI.

Kaikissa viikoissa on upeita elementtejä, joita me naiset tarvitsemme.

Kokeile 30 päivää maksutta ja sen jälkeen vain 8 €/kk. Voit peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa itse valmennusalustalta tilisi asetuksista tai laittamalla viestiä love@glowandgrow.fi.


KYLLÄ, HALUAN MUKAAN! 8€/kk
TAHDON VUOSIJÄSENYYDEN! 80€


Katso, mitä muut sanovat:


Pöksyt jotka aiemmin ei menny kii menee kii. Lisäksi 2v jatkunu issias kipu alkaa näyttää lientymisen merkkejä... Treenit on niiiiiiiiiiin ihania just sopivan pitusia ettei vie energiaa vaan palauttaa ne. 💖💖🔥🥰

DANJA

Ai ai kun ihanaa teki taas🥰 nyt tiistai aamuna tein ja kyllä sen huomaa, kun muutama päivä jää väliin niin jumissa on kroppa. Mutta nyt on taas vetreä ihana olotila KIITOS💖💖

ASTA

Tää maanantai treeni on niiin hyvä 🥰 joka päivä tehnyt ja selkä kiittää. Kiitos Susanna kun löysin sut, nää on vaan niin parasta 🥰🥰

MIRVA

Olen vuodesta 2018 yrittänyt saada sitä loppua 15 kg pois. Nyt paino pudonnut 6 kg. Koska peilikuva on parempi, kannan itseäni ryhdikkäämmin, en häpeile plösöyttä... koska se on poissa. 🤩

ANNE

Mulla kuudes viikko menossa ja +6 kg pois, samoin sokerinhimo. Treenit on ihan parhaita ja pitkään kadoksissa ollut kipinä liikkua muutoin kuin pakosta on taas löytynyt ❤️ Olo paranee kohisten.

VIRVA

Minulla on kolmas päivä menossa ja ällistyttävän hyvä olo, ei meinaa käsittää. Iloinen, energinen, kevyt, täydellisen hyvä olo. 🧡🧡🧡 Ihana viikko.

KAIJU

Tosi energinen ja valoisa olo! Turvotukset poissa. Päänsärkyä ollut tosin. Yöt tajuttoman hyviä 94/100 Ourassa tänäkin aamuna 🤩 Nautin niin paljon uusista resepteistä 😋

SANNA

Suuri kiitos Susanna ja valmennustiimi . Olette tehneet uskomattomia löytöjä ja jaatte hyvää naisten elämänlaadun parantamiseksi. KIITOS siis Susu ja supervalmentajat kaikesta, mitä teette meidän eteen. 😭❤️

Vaikka lähtötilanne oli että söin kohtuu terveellisesti ja urheilen on tämä ollut silmiä avartavaa: liian vähän vettä, vihreitä ja proteiinia ja liikaa hiilareita. Vatsa on kiinteytynyt. Iho saanut uudenlaista hehkua.

ESSI

Kampaaja ihmetteli hiusten huikeaa kuntoa, kiiltoa ja kasvua. Sanoi, että kasvoista huokuu mieletön tasapaino ja levollisuus. Kuulemma näytin niin freshiltä, että ihan kuin olisin käynyt jossain nuorennuslähteessä 😍

ANNUKKA

Vaa'alla en ole käynyt, mutta vyötärö, takapuoli ja reidet ovat nyt todistettavasti pienentyneet 😀 On tämä kehon kuuntelu ja itsensä parantaminen ihana ja hieno prosessi ❤️

HELENA

Kiloja lähtenyt 8kg!! Ihan käsittämätöntä. Olo on ollut pitkään tosi hyvä kaikinpuolin, iho kirkastuu ja silenee. Virtaa riittää kun pienessä kylässä 💪 Tästä todellakin tulee elämäntapa 💖

TERHI


  Olet vihdoin löytänyt sen, mitä olet etsinyt. Liity mukaan Glow & Grow Akatemiaan ja saat elämääsi sen puuttuvan palasen, joka sinulta on tähän asti puuttunut.


  OLEN MUKANA! 8€/kkVIHDOINKIN! 80€/vuosi

  KUKA ON

  SUSANNA TANNI  Susanna Tanni
  Hei, olen Susanna, Glow & Grow’n luoja!

  Elämäntehtävänäni on auttaa naisia voimaan hyvin, ymmärtämään omaa kehoaan ja sen ainutlaatuista hormonitoimintaa ja saavuttamaan vihdoin unelmiensa keho sen hyvinvointia tukien, ilman turhaa rääkkäämistä.

  Loin Glow & Grow Akatemian sinulle, nainen, joka haluat helpoin ja nopeasti tehoavin askelein löytää sinun kehollesi optimoidun treenin ja ruokavalion yhdistelmän.

  Olen kehittänyt Akatemiaan kolmiportaisen asteikon, jossa sinä voit edetä askel askeleelta ja oppia koko ajan uutta, kun rakennat kehoasi pala palalta uudelleen saaden sen kukoistamaan.

  Glow & Grow Akatemian ruokavalio perustuu tutkittuun tietoon naisen hormonitoiminnasta ja sen syklisyydestä. Kun ymmärrät omaa hormonitoimintaasi, sinun on helpompaa tehdä sitä tukevia valintoja, ja Akatemiassa saat siihen helpot ja toimivat ohjeet.

  Glow & Grow Akatemiassa käytettävä treenimetodi sai alkunsa, kun hoitovirheen vuoksi sairastuin vuonna 2014 kolmoishermosärkyyyn ja jouduin melkein sairauseläkkeelle.

  Kipujen keskellä jouduin kehittämään itselleni treenimetodin, jota pystyin tekemään sellaisina lyhyinä hetkinä päivässä, kun voin hieman paremmin. Aloin tehdä noin 15-30 minuutin lyhyitä pilatekseen perustuvia treenejä, joihin puristin sisään mahdollisimman suuren tehon.

  Hämmästykseni oli suuri, kun näin, miten se alkoi muokkaamaan minun kehoani todella nopeasti. BBB-treenimetodi oli syntynyt. Glow & Grow Akatemiassa myös sinä pääset kokemaan tämän metodin mullistavan tehon omassa kehossasi.

  Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaan!

  Rakkaudella,


  Susanna Tanni

  Valmentajasi • Holistinen terveysvalmentaja • Viiden lapsen äiti • Klassisen ja laitepilateksen opettaja • Hengitys- ja seksuaalisuusvalmentaja, erityisosaamisena traumaterapia, naisten voimauttaminen ja Yoni Egg -harjoittelu • BBB - treenimetodin luoja • Hehkuvan onnellinen ja unelmakehossaan elävä naisihminen!


  Image
  GnG Akatemia - Verkkovalmennus - Susanna Tanni

  Kun liityt nyt mukaan, niin saat:


  • Sinun hormonitoiminnallesi optimoidun ruokavalion ja treenin yhdistelmän
  • Helposti noudatettavat ohjeet, joiden avulla saat aikaan näkyvän muutoksen
  • Kuukausittain vaihtuvat treeniohjelmat, jolloin saat vaihtelua ja kehosi kehitys pysyy yllä
  • Helppoja ja edullisia reseptejä, joiden avulla sinun on helppo totetuttaa ruokavaliota
  • Pääsyn valmennusalustalle, josta löydät kaikki ohjeet ja tasot koottuna helposti ymmärrettävinä kokonaisuuksina
  • FB-ryhmän ja yhteisön tuen muutoksessasi
  • Kuukausittaisen jäsenyyskirjeen sähköpostiisi, joka tsemppaa sinua eteenpäin
  • Selvän polun, jota seuraamalla etenet askel askeleelta muutoksessasi ja näet konkreettisesti oman kehityksesi
  • Lukujärjestyksen ja selkeän viikko-ohjelman, jonka avulla sinun on helppo hahmottaa ruokailut ja treenit ja sovittaa ne arkeesi

  Muistathan:


  • Sinulla on pääsy materiaaleihin koko jäsenyytesi ajan
  • Voit milloin tahansa lopettaa jäsenyyden, jolloin pääsysi jäsenyysmateriaaleihin ja tuleviin materiaaleihin katkeaa
  • Treenin voit tehdä helposti kotona - et tarvitse salijäsenyyttä pitääksesi yllä kuntoasi!
  • Kaikki tämä on sinun vain 8 eurolla kuukaudessa

  Susanna Tanni - Naisten valmennusImage

  Oletko vielä kahden vaiheilla?


  Varmistetaan vielä, että tämä jäsenyys on oikea juuri sinulle. Glow & Grow Akatemia on täydellinen ratkaisu sinulle, jos:
  • Nykyinen elämäntapasi ei kaikesta huolimatta ole saanut sinulle aikaan unelmakehoa ja unelmaoloa, joista haaveilet
  • Menneet epäonnistumiset saavat sinut välillä ajattelemaan, että mikään ei voi toimia sinulle, sillä kehossasi on jotain vikaa
  • Kaipaat helppoja ohjeita joilla saat pysyviä tuloksia
  • Olet kiireinen etkä halua opiskella monimutkaisia ohjeita ja käyttää tunteja päivästä treeniin
  • Kaipaat yksinkertaista ohjetta, jonka avulla saavutat hyvän olon ja löydät uudenlaisen suhteen omaan kehoosi

  Sinä olet täällä, tässä ja nyt vain kerran. Tee elämästäsi elämisen arvoista, iloa, onnea ja nautintoa.


  Let's Glow & Grow

  LIITY MUKAAN! 8€/kk
  Image

  Sinä olet täällä, tässä ja nyt vain kerran. Tee elämästäsi elämisen arvoista, iloa, onnea ja nautintoa.


  Let's Glow
  & Grow


  LIITY MUKAAN!