healtohappiness® 1 h

350.00 

Osasto:

Kuvaus

Avaa tiesi kestävään onneen ja omiin voimavaroihisi.

healtohappiness® on voimakas työskentelymenetelmä, jolla voi yksilöidyissä ja yksilötapaamisissa turvallisesti muuntaa menneisyyden käsittelemättömät tunnemassat rakentavaksi osaksi elämää.

healtohappiness®-menetelmä
  • on turvallinen ja rakentava – sen avulla pystyy nopeutetusti aktivoimaan ihmisen omat voimavarat ja resurssit sekä luomaan vakaan myönteisen minäkuvan, joka on todellisen parantumisen ja menestymisen kulmakivi.
  • perustuu tutkittuun tietoon trauman vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin ja fysiologiaan, kehoon suuntautuneen traumaterapian kehoa vakauttaviin ja myönteistä minäsuhdetta rakentaviin harjoituksiin sekä Timeline-terapiaan perustuvaan nopeaan menetelmään kääntää menneisyyden vastoinkäymiset voimavaroiksi.
  • luo yksilölle rajattomat mahdollisuudet henkilökohtaiselle kasvulle sekä menestykselle elämän kaikilla osa-alueilla. healtohappiness® -menetelmää suositellaan tehtäväksi räätälöidyissä valmennuskokonaisuuksissa ja yksilövalmennuksissa, joissa varmistetaan kehon vakaus sekä itse-että yhteissäätelyn toimivuus.